Miért válaszd a ShopRentert?

Az 5 legfontosabb érv, amiért megéri a ShopRenter webáruház rendszerét választanod:

  1. Költséghatékony működés: a webáruház bérlés egyik legnagyobb előnye, hogy a felhő alapú megoldásnak köszönhetően az áruház rendkívül gyorsan, és költséghatékonyan fejleszthető. Így akár már havi pár ezer forintért bérelhet sz webáruházat.
  2. Folyamatos fejlődés és magas funkcionalitás: a felhő alapú technológia lehetővé teszi, hogy a fejlesztői csapatnak elegendő csupán egyetlen webáruház motort fejlesztenie. Ez pedig így kvázi olyan, mintha egy 10-20 főből álló fejlesztői gárda dolgozna folyamatosan neked, hogy minél több funkció kerülhessen bele a webáruházadba.
  3. Stabil, nagy létszámú fejlesztői csapat: amennyiben saját programozóval fejleszted webáruházadat, abban mindig ott a kockázat, hogy idővel a fejlesztés lassúvá és költségessé válik. Ráadásul, ha a fejlesztő távozik, úgy az veszélyeztetheti a webáruház további fejlődését, akár a jövőjét is. A Shoprenter esetében emiatt nem kell aggódnod.
  4. Nem kell törődnöd a szerverrel kapcsolatos tennivalókkal: webáruházad a Shoprenter saját szerverén fut, amelyet a nap 24 órájában monitorozunk, karbantartunk, illetve fejlesztünk, hogy áruházad napról napra egyre gyorsabb legyen. Webáruházadról ráadásul napi szinten készítünk biztonsági mentéseket.
  5. Ingyenes oktatások: rendszeres, kizárólag ügyfeleink számára ingyenes oktatásainkon Te is mindent megtanulhatsz, ami egy sikeres webáruház üzemeltetéséhez szükséges. Kezdve a Shoprenter részletesebb megismerésétől a marketing eszközök használatán át egészen a haladó szintű optimalizálási technikákig.
    Ha a fenti érvek szerinted is meggyőzőek, hozz létre egy webáruházat percek alatt, és teszteld a Shoprenter képességeit 14 napig ingyenesen!

Kipróbálnád? 14 napig ingyen használhatod!