Édesanyám szerint a marketing nem munka.

Sajnos már nem érte meg, hogy a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatóinak tartottunk marketing előadást. És azt sem, hogy a miénk az első és egyetlen ShopRenter webáruház marketing kivitelező ügynökség.

Persze nem ment mindig minden ilyen simán. ’97-től hosszú évekig én voltam az a marketing-nindzsa, aki bár tökéletesen elvégezte a feladatát, mégsem látta soha senki. Így történt, hogy az 5 legjobb közt léphettem színpadra az Év marketingese versenyen. Majd egyszer csak nagy változások jöttek az életembe: elváltam és új vállalkozásba kezdtem.

Azóta rendszeresen tartok marketing szemináriumot ShopRenter előfizetőknek. Szívesen segítek mindenkinek, így elég hamar rájöttem: nem bírom egyedül.

Ennek eredménye a mostani ShopRenter specialista csapatunk.

A kezdetektől ShopRenter-t használunk, így a határai és korlátai megkerülésére olyan módszereket dolgoztunk ki az évek alatt, amik mára kipróbált, bevált, letesztelt, működő megoldások.

Minden nap fejlesztjük magunkat és a tudásunkat, mert csak így tudunk a legújabb marketing irányvonalaknak és trendeknek megfelelően kommunikálni a céged nevében, és csak így tudjuk a legújabb technikákat alkalmazni.

Ők már minket választottak:

eSeR-Marketing ügyfelek

Olyan sokan bíztak és bíznak meg bennünk, hogy értelmetlen lenne felsorolni a több száz cégnevet.

A térkép talán szemlélteti, hogy mekkora elégedett ügyfélkörrel rendelkezünk.

Az ügyfélszolgálatunk annyira jó, hogy azonnal megválaszolunk minden felmerülő kérdést.

Az ügyfeleink azért szeretnek minket, mert csak mi tudunk ilyen rövid határidőre, ilyen precíz munkát végezni.

Megrendelőinktől megkaptuk az év leginkább ügyfélbarát marketingese címet

Tagok vagyunk pár nívós helyen is ám:

gotomarketing

gotomarketingPRO

Mottónk

Kérdezd meg magadtól: mit tehetek az ügyfeleimért, hogy segítsenek elérni a céljaim? A kivitelezésben és a többiben segítünk.

Bárcsak minden webáruház klassz lenne!

De nem az…

Olyan, ahol lézerpontos a célzás, világos a kommunikáció. Olyan webáruház, ami vevőközpontú, jól megtervezett, és így kiszámíthatóan szállítja az érdeklődőket, az első- és a visszatérő vásárlókat. Mindezt nyereségesen és lehetőleg anélkül, hogy megszakadnál.

Nekünk épp ez a specialitásunk. Ezzel foglalkozunk több éve, erről blogolunk, erről szól a magazinunk is.

A ShopRenter webáruházadból kihozzuk a maximumot: a lehető legrövidebb idő alatt egy olyan egyedi marketing stratégiát építünk ki, aminek köszönhetően szívesen mennek a honlapra a nézelődők és elégedett vásárlóként visszatérnek.

Készen állsz

változást hozni a webáruházad marketingjébe?

Gyere el a Webáruház Marketing Szemináriumra (WMSZ) és segítünk!