webshop marketing audit

Féltékeny vagy más webáruházak sikerére, és nem érted, mi a baj, mi tartja vissza a Tiéd?

127 oka lehet – adj két órát és együtt kibogozzuk!

A webshop marketing audit egy komplett, átfogó szolgáltatásunk, melynek során felmérjük a lehetőségeket és javaslatot teszünk a cég marketingstratégiájára.

Egy 127 pontos csekklistát dolgoztunk ki az audithoz, ami objektíven megmutatja, hol vannak lyukak vagy még rejtett lehetőségeid a webáruházad marketingjében.

Ezek ismeretében pontos, csak a Te webáruházadra szabott, egyedi stratégiát tudunk kidolgozni, és kifejezetten Neked szóló tanácsot tudunk adni. Jól hangzik, nem?

Mi a nagy titok, amit felfedünk?

Megmutatjuk, mit csinálnak máshogy azok, akiknek sikeres a webáruházuk.

Kiderítjük, hol lehet úgy fejleszteni a webshopod marketingjét, hogy a legkisebb befektetéssel a legnagyobb profitot termeld, lehetőleg már holnaptól.

Miért fizetnél egy megbeszélésért, amikor máshol elintézik 15 perc alatt és ingyen?

Ezért érdemes kérned a Webáruház Marketing Auditot:

 

 1. Kiderítjük, hol lehet úgy fejleszteni a webshopod marketingjét, hogy a legkisebb befektetéssel a legnagyobb profitot termeld, lehetőleg már holnaptól
 2. Az auditod 8-10 munkanap alatt készül el, de ezzel még nincs vége. Ajándékba kapsz egy telefonos konzultációt, amin a kapott eredmények alapján a Te webshopodra szabott tanácsokat kapsz

   

 3. Mert már eddig is több mint kétezer ShopRenter webáruház tulajdonos látta a Webáruház Marketing Szemináriumon, hogy mit tudok ingyen – akkor mit gondolsz, mire vagyok képes ha fizetnek érte?

   

 4. Nálunk természetes a titoktartás, azaz azt sem fogja tudni senki hogy megkértél minket erre, a tudomásunkra jutott információkat pedig diszkréten kezeljük. Ezt az ígéretünket akár írásba is adjuk. Most komolyan: ezt ma még ki kell hangsúlyozni egyáltalán?
 5. Mert én olyan árat adok, amiben benne van, hogy tartani is tudom majd az összes ígéretemet. Inkább túlteljesítek, de nálam nem kompromisszumot veszel.

   

 6. Mert eleged van már az egészből, fáradt vagy, frusztrált és unod. Én pedig itt állok előtted és meg tudom neked ezt oldani – most rögtön. Kezdhetjük? 

Ha gyenge a marketinged, az nem a Te hibád!

Sokan követik el ezt a hibát. Nincs benne a kultúránkban. Senki nem tanította ezt neked. Ha mindenkinek kettes lett a dogája, ne szégyelld ha neked is.

De most, hogy már tudod hogy egy karnyújtásnyira a megoldás, egyedül Te dönthetsz arról, hogy változtatsz-e!

Már eddig is egy csomó pénzt kidobtál a halogatással, a keresgéléssel – vess véget a pazarlásnak!

Biztosítsd be a webáruházad jövőjét, rendeld meg a
Webshop Marketing Auditot.

Mi történik ha konzultációt kérsz?

Ne lepődj meg. Nem félünk attól hogy a Skynet átveszi az irányítást, mint a Terminatorban. Szimplán úgy gondoljuk, az a minimum, hogy megtapasztald hogy mi is létező, hús-vér emberek vagyunk.

Szóval:

 1. Regisztráljuk a kérésed.
 2. Kapni fogsz egy visszaigazoló emailt benne egy kérdőívvel és egy titoktartási szerződéssel.
 3. Kifizeted a konzultáció árát.
 4. Legkésőbb a következő munkanapon felhívlak telefonon, hogy egyeztetni tudjunk az igényeidről. Akár már most el is mentheted a telefonszámot, hogy ne kelljen találgatni, ki és miért keres. A telefonszám: +36 20 420 3933
 5. Időpontot egyeztetünk.
 6. A mindkettőnk számára megfelelő időpontban választ kapsz a kérdéseidre.