Blog

10 alkalmazás a ShopRenter webshop marketing kezeléséhez

10 alkalmazás a ShopRenter webshop marketing kezeléséhez

A ShopRenter webshop marketing hatékony működését nagyban segítik az áruházba integrálható alkalmazások. Ezek nagyon hasznos programok, amelyek használatával rengeteg dolgot automatizálhatsz. Segítségedre lehetnek kezdve a konkurencia- és piackutatástól a vásárlókkal való kapcsolattartásig.
Nem csak időt spórolhatsz velük, mert nem neked kell például az összes konkurensed weboldalát egyenként végig nyálazni hetente, hanem a teljes piaci szegmensen képesek rajta tartani a digitális szemeiket.

Használatukkal elérhetünk új vásárlókat, kapcsolatot tarthatunk a régiekkel, növelhetjük a látogatók számát. Van olyan ShopRenter webshop marketing alkalmazás, ami elemző-összehasonlító eszközként a marketingesek munkáját támogatja, és van, ami akár mint egy asszisztens működik.

A felsoroltak mindegyike hasznos, majdhogynem nélkülözhetetlen társ a sikeres ShopRenter webshop marketinghez.

Ármágnes

Az alkalmazás árakat hasonlít össze, és arra is képes, hogy a SEO-ban segítségedre legyen.

Conversific

A saját szegmensedben a versenytársakkal tudsz összehasonlításokat végezni vele, elemezhetsz termékeket, vásárlási mintázatokat.

E-Manager

Mint egy állandó asszisztens, folyamatosan figyeli a netet, hogy mit, hol és mennyiért lehet kapni, így a teljes ágazatot figyelemmel kísérheted.

EMbedi

Az Insta fiókodat kapcsolja a webáruházadhoz, és a feed tartalmát ágyazhatod be vele bármelyik oldaladra.

Optimonk

Noha a popupot szeretjük és gyűlöljük, hatékonyságához nem fér kétség. Legyen neked is, hisz a bevételeidet növelheted vele, csökkentheted a kilépést, kosárelhagyást..

PriceKit

Egy ár- és készlet figyelő szoftver, azonban nem a te készleteid monitorozza, hanem a versenytársakat. Segítségével könnyen kielemezheted mi a piac igénye, és miben rejlik a többiek sikere.

Retargeting

Online marketing csatornák kezelésében segít mint a Google Adds vagy a Facebook kampányok. De képes kezelni e-mail marketinget, pop-up és push értékesítésben is segít.

Topseller

A most egyre jobban feljövő Marketplace-el köti össze a webáruházadat, így a vásárlók onnan is tudnak vásárolni mintha csak a webáruházadból tennék. .

RapidSearch

A webáruház keresőjét turbózza fel, amit a vásárlók előszeretettel használnak. A gyorskereső segítségével a konverziód nő.

Smartsupp

Az ügyfelekkel való kapcsolattartást könnyíti meg. E-mail, csevegés, Facebook-üzenet: ez az okos kis asszisztens kezeli mindegyiket, és egy helyen válaszolhatsz mindenre.

A ShopRenter webshop marketing sikerességét nagyban segítik ezek az alkalmazások, rengeteg időt, kutatást spórolnak meg. Ráadásul sokakat automatizálhatsz, így időzítve dolgoznak a kezed alá, és például heti rendszerességben van egy piac elemzésed, ami friss és időszerű.

Ezzel nem csak időt, energiát spórolsz, amit a hatékonyabb munkára, ShopRenter webshop marketingre áldozhatsz, hanem rengeteg adat birtokába jutsz, ami hosszú távon a versenytársak fölé emel.
A vevőkkel való kapcsolattartás a másik sarkalatos pont, amiben nagyon sokat segítenek neked az alkalmazások. Az időzített kommunikáció, több csatorna használata mind-mind a malmodra hajtja a vizet. Az is nagyon sokat fog segíteni, hogy egy, összevont platformon tudsz minden üzenetre válaszolni. Nem sok idő belépegetni ide-oda, e-mail, facebbok, de ezek a kis idők összeadva éves szinten órák.

Használj mindent ami megkönnyíti az életedet, a ShopRenter webshop marketing úgysem egyszerű, jól jön minden segítség.

Author

Mátéh Csaba

Hogy honnan van ehhez bátorságom?
Na és egyáltalán jogom?

’97-től hosszú évekig én voltam az a marketing-nindzsa, aki bár tökéletesen elvégezte a feladatát, mégsem látta soha senki.
• Szinte a kezdetektől ShopRenter-t használok, így a határai és korlátai megkerülésére olyan módszereket dolgoztam ki az évek alatt, amik mára kipróbált, bevált, letesztelt, működő megoldások.
• Aztán 2014-ben és 2015-ben a Facebook Marketing Napok meghívott előadójaként segíthettem cégvezetőknek kihasználni az FB nyújtotta lehetőségeket az áruházukban,
2016-ban az 5 legjobb közt léphettem színpadra az Év marketingese versenyen.
2017-től rendszeresen marketing szemináriumot tartok ShopRenter előfizetőknek, amivel már több mint ezer vállalkozásnak segítettem
2020-ban felkérésre 4 órás marketing előadást tartottam a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatóinak
Minden nap fejlesztjük magunkat és a tudásunkat, mert csak így tudunk a legújabb marketing irányvonalaknak és trendeknek megfelelően kommunikálni a céged nevében, és csak így tudjuk a legújabb technikákat alkalmazni.

Leave a comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.