Shoprenter webshop design… Ez az internetes eladások sarkalatos pontja. Az tiszta sor, hogy egy webáruház készítése, üzemeltetése, még a feltöltése is komoly tudás, legtöbb esetben komoly programozói tudás híján kínszenvedés.  Arról nem is beszélve, hogy a kezdetektől egyedi alapon fejlesztett webáruházak költsége könnyen eléri a milliós nagyságrendet.

Ennek orvoslására jöttek létre a bérelhető webáruházak, ahol a motor, a teljes felület, minden készen áll, csak a terméket kell feltöltened és indulhat is az eladás. Ha webáruházat bérelsz, az indulásod jóval olcsóbb lesz, ráadásul eleve megvan a szakértő csapat, aki a programozást végzi.

Az szokott kérdés lenni, hogy vajon ezek a különböző bérelt webáruházak nem fognak-e ugyanúgy vagy nagyon sablonosan kinézni?

A válasz az, hogy ez csak tőled függ.

A ShopRenter webshop design teljesen testre szabható

Teljesen a meglévő arculatra szabható az egész webáruház. Sőt, ennél jóval több dolog is beállítható, gyakorlatilag teljesen rugalmas. A megjelenésen kívül a termék kategóriák, termék változatok kialakíthatóak személyre szabottan.

A ShopRenter webshop design kialakítása is komoly designer és kódolási munka, a megjelenést ugyanúgy meg lehet, sőt meg is kell tervezni, mintha saját fejlesztésű webáruházat készíttetnél. A meglévő arculatodhoz kell a shop megjelenését is igazítani, hogy ne legyen eltérés, a vásárlók ne hőköljenek hátra, ha a meglévő weboldaladról átkattintanak az áruházra.

A design tervezéshez tartozik a tartalmak vázának megtervezése is. A jó struktúra segíti a vásárlókat, segít megtalálni amit keresnek, nem fognak szerencsétlenkedni, kattogtatni és végül feladni. Ezek a dolgok mind eldőlnek már a legelején, a tervezés fázisában, hogy mi hova kerüljön. Erre építve alakítható ki a grafikai design.

A design alapján egy egyedi webshop oldal kerül kialakításra, ugyanúgy sitebuild-del, vagyis programozással, mintha egy weboldalról lenne szó. Ez lesz a saját webshopod egyedi, saját ruhája, megjelenése. Ehhez HTML és CSS programnyelveket használnak (hogy egész pontos legyek, leíró nyelv a HTML, de ezt csak azért, hogy aki igazán geek, meg ne orroljon).

Ezután a termékek kerülhetnek feltöltésre, egyéb technikai beállításokkal, számlázással, szállítással. Ha igazán profin szeretnéd üzemeltetni, akkor a bannereket, hirdetéseket is teljesen a saját megjelenésedre szabottan készíttetheted el. Ezzel is érdemes törődni, mert ha a vásárlóid az arculatodból, termékedről ismert színekkel, logóval, betűkkel találkoznak, könnyen beazonosítják, hogy a te hirdetésedet, banneredet látják.

A ShopRenter webshop design tartalmi elemei is teljesen testre szabhatóak, alakíthatóak. Érdemes már a legelején ezeket jól beállítanod, mert ahogy bővül, elindul a webáruház, később már arra tudj koncentrálni, hogy az eladásokból kihozd a maximumot.

Ebből is látszik, hogy a webshop design a webáruház marketing stratégia szerves része.

ShopRenter design kialakításához jó szívvel ajánlom Máté Andreát. Bármikor tűzbe tenném érte a kezem.

https://www.webshopmenedzser.com/shoprenter-egyedi-design