Blog

Évértékelő 2020

Évértékelő 2020

Mi? Hogy?? Már megint???

Épp most csipog a telefonomon a naptár, hogy “újévi üdvözleteket SOS megírni”… Le is esett az állam: hát már végig is rohantunk ezen az egész éven? Tudom, mondják hogy “repül az idő” ha keményen koncentrálsz, mert tele van az élet kihívásokkal (hát, mi tényleg nem panaszkodhatunk, nálunk is van most belőle elég) na de ennyire???

Máskor én is úgy várom a karácsonyi ünnepeket, mint a többi normális ember. Lelkesen. De valahogy az idén még nem érzem, hogy felkészültem az ünneplésre… Ám a hátam mögött ott áll az a gigászi erő, ami garantálja, hogy időre összeszedjem magam: a családom, a csapatom, a kötelesség tudatom és hogy megfeleljek a saját elvárásaimnak. Hidd el, nem ismerik a tréfát, mikor ilyen súlyos dolog forog kockán.

Újjáépítés

Gondolom, Te se tétlenkedtél egész évben. Nálunk az sr-Marketingnél 2020 leginkább az újjáépítésről szólt. Ennek a legfontosabb következményeit már Te is érezhetted. Új arculatot kaptunk, megváltozott a logónk és megújult a honlapunk. Azt viszont még nem láthattad, hogy új irodát vettünk. És már “csak” a villanyszerelőt és a burkolót várjuk. (A határidők betartása nem erősségük, na…)

A webshop marketing világában szinte minden év – az idei meg kifejezetten – masszív fejlődésre kényszerítette a játékosokat. Mi is keményen küzdöttünk ebben a versenyben.

A legtöbb figyelmünket és energiánkat a hatékonyságunk növelésére fordítottuk, mert partnereink visszajelzései egyértelműen szembesítettek azzal, hogy ebben bizony volt még hova fejlődnünk. Úgyhogy rá is feküdtünk a dologra: vissza az alapokhoz és amit lehetett, magunknál is automatizáltunk. Sőt, meg is sokasodtunk.

Új kollégák

Ehhez négy új munkatársat is toboroztunk, mert végre magunknak is bevallottuk, hogy nem elég a lelkesedés, a gondosság és az alaposság: ennyi feladattal már nem bír el a régi csapatunk. Korrektül és top színvonalon csak akkor fogjuk tudni elvégezni a munkánkat, ha a korábbinál többen dolgozunk együtt.

A színfalaink mögött eltart még a tanulás és a szervező munka pár hónapig, amíg a kis részleteket is profi szintre hozzuk, de ez már csak a mi dolgunk. A fronton, a vevők felé már teljes vértezetben működik a rendszer. Bizonyítja ezt a számos pozitív visszajelzés az új kollégák munkájára is. De hála a kitartásunknak és állhatatosságunknak az utolsó hónapokban töredékére csökkent a várakozási idő és kibővítettük a szolgáltatásainkat is.

Új termék

Idén látott napvilágot a “Degeszbuksza – ShopRenter webáruház marketing lépésről lépésre”. Mint idén szinte minden, ez is hozott magával bőven kihívásokat, de szisztematikusan leküzdöttük ezeket, hogy valami olyasmit kínáljunk vele, ami mögé büszkén sorakozunk fel.

Ez az év rengeteg tanulságot hozott magával. A legtöbbet arról tudtunk meg, hogy hogyan is használod Te, a vevőnk, a honlapunkat, termékeinket és szolgáltatásainkat. Milyen céljaidat, vágyaidat akarod általunk megvalósítani, és hogyan tudunk ebben mi most is a legtöbbet segíteni Neked.

Az egyik legnagyobb meglepetést az okozta, hogy több specialista alvállalkozó helyett jobban szeretitek, ha egy kézben tudhattok mindent. Korábban is sejtettük, de most már biztosan tudjuk, hogy Neked is különösen fontos hogy ismerjük a ShopRenter motor minden apró részletét és hogy rendszerben gondolkozunk. És pont ezek azok a tanulságok, amiket nagyon komolyan veszünk, ez lesz az az irány, amit alaposan megfontolva jövőre továbbfejlesztjük a kínálatunkat, termékeinket, szolgáltatásainkat.

Már csak attól is, ahogy így felsorolom ezeket a dolgokat, felment a pulzusom – micsoda év volt ez! Ezért most, amikor észvesztően robogunk a karácsony felé, hadd köszönjem meg ismét mindenkinek azt a támogatást, amivel lehetővé tettétek számunkra, hogy mindezeket megvalósíthassuk.

Köszönet

Köszönet

  • a kollégáimnak,
  • a megbízóinknak,
  • az alvállalkozóinknak

…vagy ahogyan én magamban szoktam mindannyiukat egy szóval közösen nevezni: a Partnereinknek. Mert azok, akik közvetlenül vagy közvetve, lehetővé teszik, hogy hűek maradhassunk önmagunkhoz, hogy azt csinálhassuk az életben, amit igazán a legjobban szeretünk, azok a legjobb útitársaink ezen a rögös úton. Ők az igazi Partnerek, jóban és rosszban…

Tehát, kedves Partnereink! Hadd köszönjem most meg azt, hogy bármi történt is velünk év közben ebben az eseménydús 2020-ban, mégis együtt érkeztünk el a végére! Haladjunk együtt az utunkon jövőre is, de előtte még szakítsunk pár percet arra, hogy egy gyors, de büszke pillantást vetünk arra, ami már mögöttünk van: mert ez hősies volt!Author

Mátéh Csaba

Hogy honnan van ehhez bátorságom?
Na és egyáltalán jogom?

’97-től hosszú évekig én voltam az a marketing-nindzsa, aki bár tökéletesen elvégezte a feladatát, mégsem látta soha senki.
• Szinte a kezdetektől ShopRenter-t használok, így a határai és korlátai megkerülésére olyan módszereket dolgoztam ki az évek alatt, amik mára kipróbált, bevált, letesztelt, működő megoldások.
• Aztán 2014-ben és 2015-ben a Facebook Marketing Napok meghívott előadójaként segíthettem cégvezetőknek kihasználni az FB nyújtotta lehetőségeket az áruházukban,
2016-ban az 5 legjobb közt léphettem színpadra az Év marketingese versenyen.
2017-től rendszeresen marketing szemináriumot tartok ShopRenter előfizetőknek, amivel már több mint ezer vállalkozásnak segítettem
2020-ban felkérésre 4 órás marketing előadást tartottam a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatóinak
Minden nap fejlesztjük magunkat és a tudásunkat, mert csak így tudunk a legújabb marketing irányvonalaknak és trendeknek megfelelően kommunikálni a céged nevében, és csak így tudjuk a legújabb technikákat alkalmazni.

Leave a comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.