BLOG az SR-en belül. Ha a rendszeren belül szeretnétek megoldani, itt van hozzá egy leírás arról, hogy hogyan használom.

UPDATE

2016. augusztusától él egy frissítés, amivel picit megkönnyítették a dolgunkat. A “6. Blogolás egyszerűsödése” rész mutatja az új lehetőségeket:

https://www.shoprenter.hu/blog/2016-augusztusi-ujdonsagaink-dinamikus-matricak-blogolas-egyszerusodese-uj-hirlevel-sablonok

Látom, sokan elbizonytalanodtatok, hogy hol érdemes futtatni a blogot. Azt nem tudom, de ha a rendszeren belül szeretnétek megoldani, itt van hozzá egy leírás arról, hogy hogyan használom.

Blog ShopRenter-en belül lépésről lépésre

► 1. Menüben Tartalom -> Tartalom listák -> Új hozzáadása. Itt készítettem egy listát az üzletberendezési bloghoz. SEO szempontokat is figyelembe véve kitöltöttem a leírást, engedélyeztem a listát, hozzáadtam egy “Blog” cimkét és azt ki is pipáltam. A bevezetőt és a dátumot megjelenítem, a bemutató képet és a szerzőt nem. A sorrend “Létrehozás szerint csökkenő”. SEO fülön pedig kitöltöttem az URL-t, a Title-t és a Meta-t.

► 2. Menüben Tartalom -> Szöveges menüpontok -> Új hozzáadása. Itt készítettem egy “Link egy szöveges tartalom listára” menüpontot.

► 3. Menüben Tartalom -> Szöveges tartalmak -> Új hozzáadása. Itt a cím után “Bevezető szöveg”ben van egy balra igazított 285 px széles kép, ami link a bejegyzésre, egy pár soros SEOzott kedvcsináló bevezető, és a végén egy szöveges link szintén a bejegyzésre.
“Teljes szöveg” résznél szerepel a bevezető is, de a kép nem kattintható, és nincs ott a szöveges link.
“Bevezető megjelenítése” nem
“Bevezető kép” nem használom
“Tartalom cimkéknél” Bloghoz pipa
“Kapcsolódó termékek”hez hozzáadom, amit gondolok
SEO fülön itt is kitöltöm az URL-t, a Title-t és a Meta-t.

És tádáááám, kész is vagy. 😉

Ez a cikk például PR, brandépítés, SEO, lightsales. blog SR-en belül.. 😉

http://www.varoczi.eu/uzletberendezes-blog/probababa-tutanhamontol-az-ev-marketingese-verseny-szinpadaig

► +1 Főoldalon alul megjelenik az utolsó 5 post. Menüben Beállítások -> Megjelenés -> Modulok beállítása -> Kezdőlap pozíció -> Hírek modul. Címkéknél a Bloghoz pipa, “Bevezető szöveg a modulban” ugyanaz, mint a Tartalom listánál volt.