+36204203933 info@srmarketing.hu

Hogyan csinálja a saját webáruházával a Shoprenter marketing specialista?

Látom, hogy egy nyelvet beszélünk: Te is a világszínvonalú webshopokat szereted – ahogy mi is.

Olyanokat, ahol lézerpontos a célzás, világos a kommunikáció. Olyan webáruházakat, ami vevőközpontú, jól megtervezett, és így kiszámíthatóan szállítja az érdeklődőket, az első- és a visszatérő vásárlókat. Mindezt nyereségesen és lehetőleg anélkül, hogy megszakadnál.

Tudom, a csomagok összekészítésére annyi idő kell, mint minden másra együttvéve. Pedig az időd olyan mint a radír: könnyen elfogy és nem pótolható mással…

Éppen ezért segítek neked a konzultáción felpörgetni a Shoprenteres webáruházad.1 órás Skype konzultációt kérek

19.900 Ft-ért!
Tudomásul veszem, hogy a konzultáció ára 19.900 forint, a megrendelésem fizetési kötelezettséggel jár, elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket.

Mi történik ha 1 órás Skype konzultációt kérsz?

Ne lepődj meg. Nem félünk attól hogy a Skynet átveszi az irányítást, mint a Terminatorban. Szimplán úgy gondoljuk, az a minimum, hogy mielőtt pénzt adnál, megtapasztald hogy mi is létező, hús-vér emberek vagyunk.

Szóval:

  1. Regisztráljuk a kérésed.
  2. Kapni fogsz egy visszaigazoló emailt.
  3. Legkésőbb a következő munkanapon felhívlak telefonon, hogy egyeztetni tudjunk a számlázási adataidról és az utalásról. Akár már most el is mentheted a telefonszámot, hogy ne kelljen találgatni, ki és miért keres. A telefonszám: +36 20 420 3933 A honlapoddal és a konkrét kérdéseddel kapcsolatban is lesznek kérdéseim hogy fel tudjak készülni a konzultációra, és ne csak a vakvilágba puffogtassak Neked valami halandzsát.
  4. Megkapod emailben a díjbekérőt 19.900 Ft-ról.
  5. Átutalod a konzultáció árát.
  6. Amint megérkezett az összeg, visszaigazolom Neked telefonon és megbeszéljük a konzultáció időpontját.
  7. Mindketten leülünk a gépeink elé, és Skype-on 1 órán keresztül átbeszéljük a kérdéseid. Én is fogok kérdezni. Így konkrét megoldásokat és használható válaszokat kapsz. 😉