Ha ShopRenter webáruházad van, erre hamarosan szükséged lesz

Csak a 2020. tavaszi járványnak köszönhetően kábé 1.500-an indítottak webáruházat értékesítésre alkalmatlan állapotban. Konkrétan csak összekattogtattak valamit….

Persze pontos számot nem tudok. Csak a builtwith statisztikáira és az ügyfeleinknek végzett konkurenciaelemzések során tapasztaltakra alapozva saccolok, de ez a szám akkor is dühítően magas!

Ilyen és a mostanihoz hasonló krízis helyzetekben elvérzik, aki marketing stratégia nélkül indul el, és végleg kidől a sorból aki a marketingen akar spórolni.

Egyik pillanatról a másikra megállt a Föld, és senki nem költött semmi olyanra, ami nem létszükséglet. A vevők féltek hogy elkapják a fertőzést, és mintha világvégére készültek volna, minden WC papírt, olajat, rizst és cukrot felvásároltak.

Az ismeretségi körömben ekkor, a járvány és a korlátozások elején 9 webáruház haláltusáját néztem végig. (Ugye segíteni csak annak lehet, aki engedi…)

Biztosan fájt elmondani otthon, hogy “Bocs drágám, de ebben a hónapban nem tudok hazaadni pénzt.” Uhhh, még belegondolni is borzalmas!

Aztán a korlátozások ideje alatt a vevők berendezkedtek az otthoni életre, az otthoni munkára. A horgászipar, a kerti gépesek, barkácsboltok elkezdtek magukhoz térni és szép lassan rekordokat döntöttek. Ja, és a vevők jelentős hányadánál egyszerűen elfogyott az összes megtakarítás.

Mostanra picit megváltozott a helyzet. A vevők már sokkal inkább a munkahelyük elvesztésétől félnek, mintsem a betegségtől. Teljesen normális, hogy ráültek a pénztárcájukra. Egy darabig. A karácsonyi forgalom viszont – az ügyfeleinknél – akkora volt, hogy néha mi magunk is elámultunk.

És tudod mi következik most?

Válság jön!

Bizony. Komplett iparágak dőltek be, és rengeteg ember elvesztette a munkáját. Ezzel kialakult egy túlkínálat a munkaerőpiacon, tehát lényegesen nehezebb elhelyezkedni és fogynak a megtakarítások. Ugye érted miről beszélek?

Menthető a helyzet,

de ezért tenned kell! 

Nem érthetsz mindenhez, képtelenség is lenne a mai világban középkori önellátó társadalmat játszani. A marketing is egy szakma, amit ki kell tanulni – van, aki ebben profi, te másban vagy az. 

Ez a probléma nem fog csak úgy magától eltűnni, felszívódni. Mindenképpen lépned kell valamit, mert a dolognak súlyosak a következményei és nem fog megoldódni magától. Ez csak egyre rosszabb lesz, napról-napra, sőt percről-percre.

Amit átnézünk:

 1. ShopRenter webáruházad beállításai és tartalmai
 2. Google Analytics
 3. Google Search Console
 4. Google Ads (régi nevén AdWords)
 5. Google Tag Manager
 6. Google Optimize
 7. Facebook oldal
 8. Facebook hirdetési fiók
 9. Smartlook/CrazyEgg
 10. Optimonk
 11. Conversific
 12. Hírlevélküldő

Ezért érdemes kérned a Webáruház Marketing Auditot:

 1. Csupán 59.900 Ft-ért kiderítjük, hol lehet úgy fejleszteni a webshopod marketingjét, hogy a legkisebb befektetéssel a legnagyobb profitot termeld, lehetőleg már holnaptól
 2. Az auditod 8-10 munkanap alatt készül el, de ezzel még nincs vége. Ajándékba kapsz egy 2 órás telefonos konzultációt 60.000 Ft értékben, amin a kapott eredmények alapján a Te webshopodra szabott tanácsokat kapsz
 3. Mert már eddig is több mint ezer ShopRenter webáruház tulajdonos látta a Webáruház Marketing Szemináriumon, mit tudok ingyen – akkor mit gondolsz, mire vagyok képes ha fizetnek érte?
 4. Mert én garanciát adok: a felelősségem nem ér véget, amikor befejeztük az auditot. 200% pénzvisszafizetési garanciát vállalok, azaz ha mindent megcsináltál amit javasoltam a számodra és egy év alatt nem keresed vissza az audit árának tízszeresét (azaz 599.000 Ft-ot) profitban, a ShopRenter werbáruház marketing audit díjának kétszeresét visszafizetjük
 5. Nálunk természetes a titoktartás, azaz azt sem fogja tudni senki hogy megkértél minket erre, a tudomásunkra jutott információkat pedig diszkréten kezeljük. Ezt az ígéretünket akár írásba is adjuk. Most komolyan: ezt ma még ki kell hangsúlyozni egyáltalán?
 6. Mert én olyan árat adok, amiben benne van, hogy tartani is tudom majd az összes ígéretemet. Inkább túlteljesítek, de nálam nem kompromisszumot veszel. 
 7. Mert eleged van már az egészből, fáradt vagy, frusztrált és unod. Én pedig itt állok előtted és meg tudom neked ezt oldani – most rögtön. Kezdhetjük? 

Szóval: alkalmazkodsz a megváltozott körülményekhez vagy inkább munkahelyet keresel magadnak?

Csak ez a kettő létezik, nincs harmadik verzió.

Csinálj mindent úgy ahogy eddig, és a céged úgy tűnik el a Föld színéről, mint a dinoszauruszok. Viszont akkor vállald a tetteidért a felelősséget! Szólj a kollégáidnak, hogy legyen idejük munkát keresni. Sőt, te is keress valamit, mert a családod anyagi biztonságát nem fogod tudni másképp megteremteni…

Vagy…

Adsz magadnak és nekünk egy esélyt, és egy minden részletre kiterjedő webáruház marketing audittal kideríthetjük, hol tudjuk úgy fejleszteni a webshopod marketingjét, hogy a legkisebb befektetéssel a legnagyobb profitot termeld ki.

Már eddig is egy csomó pénzt kidobtál a halogatással, a keresgéléssel – vess véget a pazarlásnak!

Biztosítsd be a webshopod jövőjét, rendeld meg a Webáruház Marketing Auditot!

Tudomásul veszem, hogy a ShopRenter Webáruház Marketing Audit az ajándék 2 órás telefonos konzultációval 59.900 forint, a megrendelésem fizetési kötelezettséggel jár, elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket.