Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
A terméked a világegyetem legjobbja, de...

szédületes a webáruházad marketingje is?

Ne hagyd, hogy az időhiány megakadályozzon az előre lépésben!

Nézd meg, mit tehetünk a cégedért!
Ezt tesszük érted

Élvezd a Full-Service ShopRenter Marketing szolgáltatásunkat!

Látom, hogy egy nyelvet beszélünk: Te is a világszínvonalú webshopokat szereted – ahogy mi is.

Olyat, ahol lézerpontos a célzás, világos a kommunikáció. Olyan webáruházat, ami vevőközpontú, jól megtervezett, és így kiszámíthatóan szállítja az érdeklődőket, az első- és a visszatérő vásárlókat. Mindezt nyereségesen és lehetőleg anélkül, hogy megszakadnál.

Tudom, a csomagok összekészítésére annyi idő kell, mint minden másra együttvéve. Pedig az időd olyan mint a radír: könnyen elfogy és nem pótolható mással…

Éppen ezért kollégáimmal segítünk neked.

Röviden: hadat üzentünk az unalmas és ötlettelen webáruház marketingnek.

Külsős marketing osztályként dolgozunk a sikereidért

01
Marketing stratégia kialakítás

02
Social media fiókkezelés

03
FB és Google hirdetési fiók kezelés

04
Keresőoptimalizálás (SEO)

05
Copywriting, szövegírás

06
Email marketing automatizálás

07
Értékesítési kampányok

08
Webáruház marketing oktatás

Ugye tudod hogy egyetlen lépésre vagy attól, hogy a webshopoddal elérd a csillagokat?

Milyen a Te webáruházad marketingje?

Egy minden részletre kiterjedő webáruház marketing audittal kideríthetjük, hol tudjuk úgy fejleszteni a webshopod marketingjét, hogy a legkisebb befektetéssel a legnagyobb profitot termeld ki.

Rólunk mondták

Csak annyira vagyunk szuperek,
amennyire az ügyfeleink annak tartanak

Nagyon köszönjük a hozzánk való kedvességedet és türelmedet, megértő figyelmedet. Tanácsaidat követve komoly eredményeket értünk el és rengeteg hasznos információval lettünk gazdagabbak, mind a ShopRenter marketing oktatásán, mind pedig az utána következő konzultáció után. Jól átgondolt marketing stratégiád már az oktatáson nagyon megtetszett és jól tettük, hogy követtük tanácsaidat, mert sok új vevő jött, illetve a már meglévő ügyfélkörünk is szívesebben vásárol azóta nálunk. A Felicity Bababolt csapata nagyon hálás Neked, köszönjük a törődő gondoskodást.
Bárdos Borbála
Felicity Bababolt Kft, felicity.hu
Azt szeretem Csabában és az eSeR marketingben, hogy felülről, egyben tekint a dolgokra, látja az összefüggéseket, nem pedig csak egy-egy részlet feladatot végez el tekintet nélkül minden másra. Érti és tudja, hogy hogyan működnek a webshopos rendszereim, igyekszik megismerni a filozófiámat, a piacomat, a célközönségemet. Folyamatosan nyomon követi a piac helyzetét, a trendeket. És ez aztán mind mind képessé teszi őt arra, hogy teljes körű marketing szolgáltatást nyújtson, javaslatokat tegyen módosításokra, fejlesztésekre legyen az egy menüpont szövegezése vagy kampány időzítése és még sorolhatnám.
Bokor Zsófia
Bonatur Pro Kft, naturanyu.hu
Csaba a webáruház 6. életévében kapcsolódott be a marketingbe. Addig autodidakta módon tanultam, és kiviteleztem magamnak mindent. A legjobb döntés volt őt felkérni a professzionális segítségre. Ismeri a rendszert, így kevés egyeztetéssel tudta hozni az eredményes fejlesztéseket. Fél mondatokból tudja mire gondolok, és azt is, hogy azt hogyan valósítsa meg a céljaim elérése érdekében. A feladat elvégzése után nyomon követ, nem engedi el a kezem. Ezért nagyon hálás vagyok neki.
Halustyik Melinda
Paplemacs Kft, gyerekcipoabc.hu
ShopRenter webáruház marketing blog

Készen állsz változást hozni a webáruházad marketingjébe? Segítünk felépíteni!